Gegužės 10–11 dienomis Kaune įvyko kasmetinės plaukimo varžybos „Regionų taurė“, kuriose Utenos DSC plaukimo komanda pelnė garbingą trečią vietą. Šiais metais Utena nusileido tik gerokai gausesnėms Marijampolės bei Palangos komandoms.
Džiugu, kad Utenos komanda šiose varžybose trečius metus iš eilės užima prizines vietas. Šiemet pasirodymas buvo ypač sėkmingas — komanda parvežė iš viso 25 medalius: 9 aukso, 9 sidabro ir 7 bronzos.
Medalius asmeninėse rungtyse laimėjo: Meda Mikučionytė, Luknė Lauciūtė, Samanta Sarulytė, Vasarė Samušytė, Rasa Bartasiūnaitė, Paulina Žemaitytė, Ema Jakštonytė, Paulina Saveljeva, Salomėja Laurinavičiūtė, Lukas Ivaškevičius ir Titas Zabulionis. Ypač pasižymėjo Meda Mikučionytė, tapusi geriausia savo amžiaus grupės plaukike.
Kombinuotoje estafetėje bronzą laimėjo 2013 metų gimimo ketveriukė, o vyriausių dalyvių grupėje uteniškiai laimėjo sidabro medalį.
Luknė Lauciūtė gegužės 10-ąją suspėjo sudalyvauti varžybose dvejuose skirtinguose miestuose ir abiejose iškovojo prizines vietas.
Komandos treneriai Aleksandras Diominas, Aurelija Kiršaitė ir Jurgita Jurkėnienė didžiuojasi savo auklėtinių pasiekimais ir pastebi, kad dauguma komandos narių pagerino asmeninius rekordus.
Daugiau informacijos apie varžybų rezultatus ir komandos pasirodymą galima rasti oficialiame renginio puslapyje: https://live.swimrankings.net/42480/.
Utenos DSC plaukimo komanda bei jos gerbėjai nuoširdžiai dėkoja visiems palaikiusiems ir tikisi dar geresnių pasiekimų ateityje.

Skip to content