2024 m. balandžio 20–21 dienomis Estijoje, Arukiulos mieste, vyko tarptautinis rankinio turnyras. Turnyre dalyvavo 10 komandų iš keturių valstybių: Estijos, Latvijos, Suomijos ir Lietuvos. Rankinio turnyras vyko dviejose vaikinų amžiaus grupėse: jauniausi – 2011 m. gimimo ir vyriausi – 2009 m. gimimo.
Utenos DSC auklėtiniai, treniruojami Gedimino Paukštės, rungėsi su 2009–2010 m. gimimo vaikinų amžiaus grupės varžovais. Šioje amžiaus grupėje žaidė penkios komandos iš trijų valstybių. Buvo žaidžiama rato sistema, kiekviena komanda susitiko su visomis to amžiaus komandomis.
Utenos DSC auklėtiniai pirmą varžybų dieną patyrė du pralaimėjimus prieš komandą HC Tallas iš Estijos rezultatu 25:27 ir prieš komandą Arukula SK iš Estijos rezultatu 23:37. Antrą varžybų dieną sužaista lygiosiomis su komanda TKA/Viimsi iš Estijos rezultatu 25:25. Varžybose dėl trečios vietos uteniškiai surėmė pečius su komanda Dobele iš Latvijos ir nugalėjo ją rezultatu 30:25.
Rankinio turnyro organizatoriai apdovanojo Utenos DSC komandą 3-ios vietos taure ir asmeniniais diplomais. Geriausiu pripažintas komandos žaidėjas Martynas Jančys gavo asmeninį prizą.

Skip to content