🔷Rugsėjo 4 dieną nuo 10.00 iki 18.00 valandos vaikus ir jų tėvelius kviečiame į Utenos daugiafunkcio sporto centro atvirų durų dieną! Šis renginys skirtas vaikams, norintiems susipažinti su įvairiomis sporto šakomis ir pasišvęsti aktyviam gyvenimo būdui.

🔷Vaikai turės galimybę pamatyti, kur vyksta įvairios sporto veiklos – nuo didelių sporto salių iki treniruoklių zonos ir specializuotų patalpų.

🔷Išbandysite įvairias sporto šakas, tokias kaip krepšinis 🏀, lengvoji atletika, rankinis, plaukimas 🏊‍♂️, tenisas, stalo tenisas, dviračių sportas, slidinėjimas ir karatė. Profesionalūs mūsų treneriai bus pasirengę padėti ir patarti.

🔷Turėsite galimybę susitikti su mūsų treneriais ir specialistais, kurie atsakys į jūsų klausimus apie sporto programas.

🔷Jauniausiems lankytojams bus paruoštos specialios žaidimų ir sporto veiklos, kurios užtikrins, kad jie praleis laiką aktyviai ir smagiai.

🔷Renginyje kviečiame dalyvauti visus vaikus – nesvarbu, ar jie jau sportuoja, ar dar tik ieško pirmosios savo sporto šakos! Atvirų durų diena – tai puiki galimybė vaikams aktyviai praleisti laiką, atrasti naujų draugų ir patirti, kiek daug džiaugsmo teikia sportas.

Skip to content